Ervaringen klanten, reviews

Algemeen

Erg liefdevolle dame die met je meedenkt over wat de behandeling je op dat moment kan brengen. De eerste ontmoeting was voor een stoelmassage, dit bracht veel ontspanning tijdens werk uren. Daarna op de praktijk langs geweest voor de voetreflexmassage, een interessante nieuwe ervaring. Onlangs van een bamboe massage genoten die totale rust in lichaam en geest bracht. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Margriet, Stephan

5 sterren en meer dan waard! Margriet is een zeer inlevende en warme persoonlijkheid die echt tijd en aandacht aan je besteed. Absolute aanrader!!! Sylvia

Zeer deugddoende ervaring met zowel voetmassage als voetreflex. Er is direct effect: ontspanning, harmonisatie en inwendige rust. Dankzij enkele wekelijkse sessies is er een soort stabiel gevoel van herstel ontstaan is. Margriet voelt echt met je mee maar begeleidt je tegelijkertijd naar een gevoelsniveau dat ze in jou herkent maar waar je zelf misschien niet bewust van bent. Zonder meer een aanrader! Thomas

Iedere keer verheug ik mij weer op een voetreflex/stoelmassage door Margriet. Bij Margriet voel ik mij in veilige handen: ze straalt rust uit en is deskundig, integer, bescheiden, liefdevol en bovenal heel invoelend. Dat maakt een voetreflexmassage effectief en tegelijk ook heerlijk ontspannend. Het blijft indrukwekkend dat de voeten zoveel vertellen over lichaam en geest. Daardoor kan Margriet mij met haar voetreflexmassage goed helpen om klachten te beperken en te voorkomen. Ook de stoelmassage is heel prettig en ontspannend om te ervaren. Veel dank voor beide behandelingen, Annelien

Voetreflexologie

Voor mij is de voetreflexmassage een heerlijke ontspanning als ook een manier om weer terug bij mezelf te komen. De massage wordt op een hele fijne manier gedaan en met professionele aandacht. Geranda

Ik voel altijd een groot verschil als ik geweest ben voor een voetreflex massage. Dan voel ik me veel rustiger van binnen, heel fijn! Annie

Margriet heeft mijn zoon van 9 jaar een paar keer behandeld met voetreflexologie. Na de eerste behandeling kwam er zoveel meer rust in mijn zoon. Erg bijzonder om te zien wat de behandeling voor groot effect heeft. Margriet praat en behandeld mijn zoon op een erg open en laagdrempelige manier. Verder geniet mijn zoon van de behandelingen en vind het heerlijk ontspannend. Jolanda

Door de voetreflex behandelingen heb ik min of meer mijn voeten terug gekregen. Ze voelen altijd heel ontspannen aan na de behandeling, het voelt dan alsof ik op wolken loop. Janine

Stoelmassage

Professioneel, rustig en toch lekker stevig, met persoonlijke aandacht voor jouw wensen, zachte handen en verrassende massage-attributen: ik ken geen fijnere stoelmasseur dan Margriet! Carla

In een drukke tijd een heerlijke stoelmassage gekregen. Professioneel, in alle rust, echt ontspannen. Een aanrader! Irit

Heerlijke stoelmassage gehad, zeer ontspannend half uurtje. De massage wordt met veel aandacht, bedachtzaam en zorgvuldig uitgevoerd. De rest van de dag profijt van gehad. Edith

Alle leerkrachten van onze school hebben een heerlijke stoelmassage gekregen van Margriet. De massage was heel fijn en vakkundig. Na 20 minuten hadden we al een ontspannen gevoel in schouders, armen en rug. Echt een aanrader voor iedere school. Wij houden ons aanbevolen voor een volgende keer! Anna

Elke week geeft Margriet mij een massage voor senioren op een speciale stoelmassage stoel voor ouderen. Ik kijk er elke keer naar uit omdat het rustgevend, ontspannend en weldadig is. Door de zachte, invoelende behandeling heb ik minder last van nekpijn en klachten in de lage rug. Birgit (90 jaar)

Massage

Heerlijke ontspanningsmassages! Sylvian

Een heerlijke relax massage gehad van Margriet, dit had ik echt even nodig . Ik kwam helemaal tot rust en alle spieren die vast zaten zijn ook onder handen genomen! Echt een aanrader 👌 Jenny

Na een heerlijke massage ben ik de hele dag ontspannen. Last van stijve spieren? Akoya is warm aan te bevelen. Ilse

Een heerlijke, ontspannende massage gehad. Een aanrader! Kristina

De bamboe massage van Margriet was een ontspannen ervaring, wat precies het doel is van een massage! De rustgevende muziek zorgde ervoor dat ik even helemaal nergens aan dacht, waardoor ik lekker kon genieten van de spieren die zorgvuldig losgemaakt werden. Mijn bovenlichaam, armen en hoofd zijn heerlijk gemasseerd door Margriet. Een bamboemassage zou ik dan ook zeker aanraden! Ronald

Coaching

Margriet heeft onze adoptiezoon van 10 geholpen om om te gaan met zijn hoogsensitiviteit. Hij heeft beter leren omgaan met alle prikkels die de hele dag bij hem binnen komen, om zo meer rust te kunnen vinden. Aan het einde van een drukke dag heeft hij een manier gevonden om negatieve gevoelens weg te sturen om zo weer tot ontspanning te komen. Agnes

Margriet heeft goed de tijd genomen om echt te luisteren naar wat ik nodig had. Ze deed dit op een prettige manier waardoor ik me echt gehoord voelde. Toen heeft zij mij verschillende oefeningen laten zien en ook mee laten doen om er achter te komen wat voor mij het beste werkte. Ik voelde me erg om mijn gemak bij haar en durfde alles waar ik mee zat daarom te delen, wat ik erg prettig vond en waar zij mij vervolgens weer mee kon helpen. Bij elke volgende afspraak nam ze de tijd om terug te blikken op hoe de oefeningen waren gegaan en dit weer mee te nemen. Ik ben me dankzij haar advies een stuk beter gaan voelen en heb meer energie gekregen. Kim, 19 jaar